Cum sa ne imbracam “Glamour” si de bun gust

13 Oct

Am ales sa abordez acest subiect deoarece este sezonul petrecerilor, a cluburilor si a balurilor. Ei bine, cu totii stim ca atunci cand vrem sa impresionam prin tinuta, de multe ori o dam in bara. De ce? Pentru ca multe dintre noi considera ca simplitatea nu ne va scoate in evidenta. GRESIT! Simplitatea este cea care ne pune in valoare!

Da stiu, ne place sclipiciul, mai ales cand mergem la petrecere sau club, insa si hainele sclipitoare au rolul lor. Unele haine sclipitoare sunt ieftine, de prost gust si nu vor face altceva decat sa ne eticheteze! Stim cu totii ca in ziua de azi haina il face pe om.

Sa vorbim si despre machiaj? Ei bine, multe dintre noi exagereaza cu fondul de ten, cu fardul de pleoape si bineinteles cu sclipiciul. Fetelor, intelegeti ca nu trebuie sa va incarcati fata cu fel si fel de farduri si culori ca sa fiti frumoase. Un machiaj simplu de seara bine realizat este de ajuns.

Trecand inapoi la tinutele de club, am aici cateva genuri de haine, machiaj si accesorii care pur si simplu NU vi le recomand a le purta atunci cand vreti sa iesiti in evidenta:

 

 

 

Dupa cum am spus, simplitatea inseamna eleganta si rafinament.

Acum sa trecem la ceea ce inseamna elegant si simplu cu adevarat. Am sa va dau cateva sfaturi legate de tinuta de seara cum ar fi rochii, pantofi si machiaj.

 

1. Niciodata nu combina mai mult de 2 sau 3 culori.

2. In cazul in care vrei sa porti accesorii sclipicioase alege 1 sau 2 accesorii care sa contina sclipici. De exemplu daca geanta este cu sclipici ai grija ca rochia si celelalte accesorii sa fie mate.

3. Renunta la purtatul accesorilor badarane sau in exces.

4. Alege rochia cat mai simpla; cu cat e mai complicata sau mai colorata, vei tinde spre un look kitchos si de prost gust.

5. Niciodata nu combina accesorile de aur cu cele de argint.

 

Am ales pentru voi cateva exemple de pantofi, haine si accesorii care vi le recomand atunci cand aveti de gand sa impresionati. Nu uitati ca un eveniment special va scoate in evidenta cine esti prin felul in care te porti dar mai ales prin felul in care te imbraci. Nu exista absolut nici o scuza de genul “N-am avut timp”.

 

Advertisements

2 Responses to “Cum sa ne imbracam “Glamour” si de bun gust”

  1. Cristina Crizzu October 16, 2011 at 12:09 pm #

    imiplace laa nebunie blogul tau 😡 incearca sa mai faci tutoriale

  2. Alinaa November 26, 2011 at 8:58 pm #

    Draga mea, tu compari machiajul Elenei (cel cu hot pink si mov) cu machiajul vacilor pitipoance de pe garla si a tarancilor cu ruby rose pe la ochi si sprancene desenate cu creion negru ada? Cred ca nu stii ce scrii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: