E timpul caciulitelor crosetate!

11 Sep

Stiu ca este putin cam repede pentru hainele groase, plovare de lana, ghete si manusi, dar nu pot trece cu vederea peste acest minunat anotimp in care putem sa purtam caciulite. Sa stiti si voi, caciulitele nu trebuie purtate neaparat iarna sau la haine prea groase, atata timp cat este toamna si se face din ce in ce mai frig, avem dreptul sa ne folosim imaginatia si sa incepem sa purtam caciulite. Personal LE ADOR!

Anul acesta, ca si anul trecut de asemenea, inca se mai poarta caciulitele crosetate de toate felurile. Imi plac acelea cu forme ciudate sau cu urechiuse, le gasesc atat de dragute si de girlie incat de-abi astept sa le port.

Cine a spus ca nu trebuie sa ne aranjam parul atunci cand purtam caciula? Cu cat e mai ingrijit, cu atat mai bine. Poti purta caciula tinand parul impletit sau bucle, drept sau in coada, deci stati linistite dragele mele! Chiar daca e frig, noi stim sa ne facem frumoase.

Iata aici cateva exemple de caciulite, cu mot, fara mot, cu urechiuse, galbene, roz, de care vreti si care credeti ca vi se potriveste! Dar ATENTIE, aceste poze sunt inspirationale, voi puteti fi creative prin propriul stil.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: