Tinute si incaltaminte pentru scoala

8 Sep

Iata ca a venit si toamna, incepe un nou sezon de ploi, frig si bineinteles un nou an scolar. Problema multora dintre voi este alegerea unei tinute decente si la moda in acelasi timp, iar astazi am sa postez cateva exemple de incaltaminte si tinute din care v-ati putea forma o idee despre tinutele de scoala.

Inca nu este foarte frig, si puteti purta tricouri sau maieuri bineinteles impreuna cu un plovaras si niste blugi. Nu vreti sa mergeti la scoala imbracate extravagant pentru ca scoala nu poate fi comparata cu un catwalk, asa ca tratati coridoarele scolii ca pe un loc decent.

Iata aici cateva modele  de incaltaminte pe care ai putea sa le porti la scoala:

Ok, si daca vreti sa iesiti din rutina de zi cu zi, puteti creea outfituri impreuna cu minunatele incaltari numite “wedges” , care sunt foarte comode si care vor arata intotdeauna bine, insa nu exagerati cu marimea talpii, incercati sa alegeti aceste incaltari intr-o forma decenta.

Iata aici cateva exemple:

Trecand de la incaltaminte la tinute, am ales cateva exemple de tinute simple din care va puteti inspira. Nu uitati sa alegeti o tinuta simpla si frumoasa in acelasi timp atunci cand mergeti la scoala:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: